uppdatering från borgafjäll hotell

sitter på ett spa-hotell nu i fjällen, så här långt uppe i sverige har jag aldrig varit innan! solen är fortfarande uppe och klockan är snart 11, amazing!
idag har vi spaat på hotellet, åh vad behövligt efter dagar med slagsmål mot myggor i skogen....
imorgon beger vi oss mot sundsvall igen, och det ska bli mys!
hoppas ni har det bra, puss och kram ♥

hold on to the good

Hej bloggen, glömt att säga men jag är hos mormor och morfar på landet i Sundsvall!
Hoppas ni har det bra!
love ♥
över halva sommarlovet har gått.... tiden bara springer iväg!

Pretty Little Liars

Eftersom jag fortfarande är sjuk så har jag sett mycket på film mm... och har börjat titta på denna sjukt bra serien: Pretty Little Liars!
Den handlar om 4 kompisas som träffas igen efter att fallit isär när deras kompis Alison dött. De träffas på hennes begravning och efter begravningnen får de alla mystiska sms, mail och annat hela tiden av "A" som ska föreställa Alison. Smsen avslöjas hemligheter och saker som ingen annan än Alison vet eller saker som är topp hemliga och ingen vet hur A får reda på detta! Under detta utredes även mordutredningnen och det finns många obesvarade frågor och massor av hemligheter som inte är berättade...
SE DEN!!!!
Det är sjukt spännande och jag kan inte sluta kolla...
Det läskiga är hur nära inpå denna "A" går, en gång skickade personen en video från när den satt inne i en av tjejernas garderob och filmade dom. Och en gång gick personen in till en av tjejerna när hon låg på sjukhus och skrev på hennes gips medans hon sov.... åååhh så himla creapyy!!!


SICK

Ligger i sängen med feber och halsont för andra dagen... segt!
Tur att det är skitväder och att man kan kolla på how i met your mother och lite filmer. Det plus att äta massa glass och dricka te!
blev 4 gosiga bilder från långasand, resten finns på fb...
hoppas ni mår bättre än vad jag gör, puss! ♥

SO YOU CAN HURT, HURT ME BAD BUT STILL I'LL RAISE THE FLAG

ville bara titta in och säga att jag lever!
spontan åkte till amandas land igen med mirris efter partille :) partille gick skitbra och vi åkte ut i kvarten... riktigt nöjda! långasand va jätte mysigt och nu får jag lite tid i gbg!
hörssssss ♥

PARTILLE CUP!

PARTILLE ÄR I STAN!
älskar att världens störta handbolls cup är i göteborg, bara stämmningen av att hela stan är full av handbollsspelare från hela världen är fanstastisk! långa dagar på heden och konstiga matcher mot lag från alla världens länder....
Det finns ju inget roligare!!!!
Idag har vi vunnit båda våra 2 matcher och jag ser fram emot resten av veckan!!!!! TAGGAAAAA

RSS 2.0