Funeral

Jag orkar inte mer. All min energi är slut. De senaste året har tre personer som jag älskar lämnat mig, det är fan inte hanterbart. Först farmor, sen Mikaela och nu farfar. Fan. Jag hatar begravningar.


Sol

Haft en underbar dag på jobbet! Sol hela dagen så jag har suttit ute och solat hela tiden när jag inte haft kunder, så skönt! Ikväll ska alla killar och jag segla, det är så mysigt! Men jag saknar alla där hemma jättemycket!!❤❤❤ Bild från hamnen där jag jobbar!


LOL :P

Fick precis denna bilden skickad till mig av Issa, hahah tyckte det va ganska kul! 

Jobb!

Norrland är fint som vanligt, dock har vädret varit kasst så jag har haft det lugnt på jobbet. Inte så många som vill shoppa prydnadssaker och glass när det regnar... Men jag sitter för det mesta i min lilla sjöbod och lyssnar på radio, dricker kaffe, läser bok eller löser korsord när jag inte tar emot kunder eller fixar i butiken. Så jag stressar inte ihjäl mig om man säger så. Sen så får jag lunch från restaurangen bredvid varje dag som är sjukt god!


Sitting on tha tåg<333

Nu sitter jag på tåget med min bästa bror påväg till landet i Sundsvall. Jag ska jobba där upp i ca 4 veckor, ska stå själv i en liten affär där dom säljer lite allt möjligt. Kommer bli chill men otroligt ensamt....
Jag och Elias åker 1a klass och det är gött, gratis kaffe i mitt hjärta! Inne på 3e koppen nu haha... Vi har precis kollat på Project X, sjukaste festfilmen!! Drömmen att vara på en sån fest, kanske inte elda upp huset men sjukt fetttttt ändå!!! Nu är det bara 5 timmar kvar h3h3h3, tur att jag har datorn med mig!

Love

Mys med favoriter!! ❤❤❤
Imorgon blir det slutspel i Partille!!

 


LETS GET FUCKING FAT


PC

DAX FÖR PARTILLE CUP DAG 2!!!


FERNANDO TORRES

MIN MAN!! Du är bäst, Spanien är bäst, jag älskar dig!! Och ser fram emot vårt bröllop❤❤

Såg em finalen hemma hos Daniella med dessa goa brudar♥

 

 


10.21 2/7 2012

Nu har det gått en vecka sen kroatien, åhh vill inte vara i Sverige längre! Och det tråkigaste av allt är att jag ska vara i Sverige resten av sommaren... Ska jobba på landet i 4 veckor, sen hänga hemma och på kompisars land!
Imorgon börjar Partille cup och det ser jag sjuuuuukt mycket fram emot!! Ska bli så kul att spela, partille cup är så underbart, hela stan är full av handbollsspelare från hela världen!

RSS 2.0