HEJ FUCK U đŸ’ȘđŸ’Ș

GÄrdagen kÀnns fortfarande sÄ FUCK!!!!!!!!!!!!
Men life goes on.... nu ska jag och Karin gymmma! C U BIACHES

SM SLUT FÖR VÅRAN DEL.... HELVETE

Vi kunde har varit i steg fem nu... det va sĂ„ nĂ€ra! IstĂ€llet förlora vi playoff matchen i förlĂ€ngningen. Vi ledde hela matchen. Men nĂ€r det va 20 sek kvar och vi ledde med ett mĂ„l tappa vi bollen och kroppskultur fick in en kontring. Normal matchtid slutade det 19-19. Sen blev det en jĂ€vla förlĂ€ngning som var ett helvete.... Åh vi va sĂ„ nĂ€ra!!! Vi spela skitbra Ă€nda till slutet av matchen dĂ„ vi tappade mycket, mĂ„nga onödiga tvĂ„minutare och ett rött kort. FUCK OFF VAD ARG OCH LEDSEN JAG ÄR!!!!

SM

Åhhh va bra tjejer!! TvĂ„ av tvĂ„ vunna matcher idag, riktigt gött! SĂ„ vi kommer sĂ€mst tvĂ„a i gruppen och Ă€r dĂ€rför sĂ€kra för Playoffmatchen!!! Sjukt bra, imorgon Ă€r det kĂ€rra kvar som Ă€r svĂ„raste motstĂ„ndet sĂ„ vi hoppas vi spelar riktigt bra!!!


SM

NUUUU TAGGAR VI SM!!!!!!!!


♄♄♄

Killen Ă€r fan sjuk, Francisco Lachowski ♄

JESS XD

Underbar kÀnsla nÀr lÀraren Àndrar vÄrt betyg frÄn D till C!!! FAN VA BRA


MY OPINIONS IS WHO I AM

Dagens halsband, köpt i Afrika sĂ„klart! Idag har jag haft tal om fattigdomen i Afrika, om mina erfarenheter, vad jag sett, mina Ă„sikter och att vi mĂ„ste uppskatta att vi har det sĂ„ bra. Uppskatta att vi inte behöver oroa oss varje dag för att fĂ„ mat och vatten för att överleva . Det gick jĂ€tte bra faktisk, fick massa positiva kommentarer och det kĂ€ndes jĂ€tte bra! Och vĂ„ran lĂ€rare satte ett A, ETT A!!!! FAN VA GÖTTTTT!!!!

LOTZKE

Eftersom Moa tyckte att jag hade dÄlig uppdatering sÄ lovade jag att göra ett riktigt bra inlÀgg idag, och vad kan vara bÀttre Àn att skriva om Moa?
För hon Ă€r nĂ€mligen sjukt grym, vi kĂ€nde knappt varandra innan vi började i samma klass pĂ„ Polhem utan hade bara trĂ€ffats tvĂ„ gĂ„nger! Men vi hittade varandra direkt och folk trodde att vi hade kĂ€nt varandra eftersom vi var med varandra första början. Och jag Ă€r sĂ„ sjukt glad över att vi hamnade i samma klass för Moa Ă€r verkligen en asgo tjej och jĂ€tte rolig att vara med för hon gör alltid sĂ„ galna och kul saker! Man kan inte undgĂ„ att skratta nĂ€r man Ă€r med henne, Ă„t hennes skratt, nysningar (som lĂ„ter i hela klassrummet), eller hennes goa göteborska dialekt. Och jag Ă€lskar det hhaha! SĂ„klart stör vi oss pĂ„ varandra ibland men dĂ„ sĂ€ger vi alltid det till varandra, vi gĂ„r aldrig runt och Ă€r sura pĂ„ varandra eller sĂ„. Ser jag att Moas vibrerar ibland som jag blir stressad av sĂ€ger jag det osv.... Det Ă€r skitbra! Moa Ă€r ocksĂ„ en person som alltid Ă€r helt Ă€rlig och skulle aldrig snacka skit om en eller gĂ„ bakom ens rygg. Hon Ă€r en riktig bra kompis som inte sviker och finns alltid dĂ€r! DĂ€rför Ă€r jag sĂ„ glad att jag lĂ€rt kĂ€nna henne sĂ„ bra och att vi blivit sĂ„ bra kompisar! PUSSS PÅ DIG BÄSTIS HUND ♄
Och jag Àlskar att vi kan vara sÄ fula, detta Àr bara nivÄ 2 av 198430....

HEJ JAG HETER EB

Åh herregud, jag Ă€r sjukt efterbliven??? Sitter ni oxĂ„ sĂ„hĂ€r vid datorn? Antar att jag Ă€r ensam om det...
Bjuder iaf lite pÄ mig sjÀlv sÄ va fucking happy nu!!!!

LITTLE BIAAAACH

Jag suger pÄ att blogga för tillfÀllet... men det kommer!!
Haha jag gjorde roligaste grejen idag, satt vid dator och hade rÄkat sÀtta pÄ video pÄ photo booth sÄ jag hade filmat i 25 min utan att jag visste. Ni kan ju fatta hur roligt det var att kolla pÄ... TÀnkte faktiskt klippa ihop lite kul sÄ ni fÄr se, bara för jag Àr sÄ sjukt efterbliven!!!
NU PRETTY LITTLE LIARS OCH KYCKLINGSALLAD!

GEEEEEEEE MIIIIIIG!!!

Weeekend

Har haft en awsome helg!! I fredags var vi hemma hos bÀsta Felicia och Ät god mat och hade det vÀldigt trevligt!
I lördags firade vi pappa som fyllt Är (gammal gubbe) och sen pÄ kvÀllen drog jag pÄ fest med Julia Lovisa och Anna hos Marcus! TrÀffa Sara och massa andra trevliga :)
Nu idag har jag spelat match, gött med vinst!! Och sen gissar med nÄÄÄbsen pÄ kvÀllen!!
Dock har jag största sömnbristen och borde sova nuuuu.....

 


SNÖ

NĂ„gon som har missat detta eller??


SM

TAGGAAAA!!!!


KK

Hej detta Àr min söta kompiz Karin-kanin <3


INSTAGRAM

Följ mig pÄ instagram!! Gissa vad jag heter... Toppenthea sÄklart!


THE LION KING

Jag sĂ€ger bara ett ord: LEJONKUNGEN ÄR BÄST!!!
(ett ord)
Seriöst, bÀttre film finns inte den har allt! KÀnslan nÀr man ser den Àr obskrivlig. Det va sÄn nostalgi, jag har vÀxt upp med lejonkungen som favoritfilm. Det va det enda jag önskade mig i födelsedagspresent nÀr jag fyllde 6. Sen dess har jag sett den hundratals gÄnger, min Àlskade VHS lejonkungen har jag fortfarande kvar med kÀrlek. SÄ nu nÀr jag sÄg den pÄ bio fick jag sÄn nostalgi och kÀrlek till filmen, grÀt redan efter 3 minuter i den fina öppningsscenen ni vet NAAAASEBENJA HABABITSIBABA.... och sen hÄller Rafiki upp Simba pÄ lejonklippan, Äh vad det Àr vackert!! Och nÀr Mufasa dör, dÄ lipar jag alltid...
Speciellt efter att varit i Afrika nu kÀndes det sÄ verkligt, jag har ju lixom sett allt det dÀr i verkligheten. SoluppgÄngen pÄ savannen, alla djuren, lejonen, naturen och allt det vackra!
TöntstĂ€mpla mig dĂ„ om ni vill, men vill ni veta en sak I DONT FUCKING CARE! lejonkungen ♄
Vi och alla barn hehe! Och jag, Fille och Matte fick barnglasön för det fanns inga andra... det finns faktisk Ă€ldre som ser pĂ„ barnfilmer HALLÅÅÅÅ

NYA SKOR

Åhhh vad jag Ă€r glad nĂ€r dessa godingar fanns i min storlek, har gĂ„tt och spanat pĂ„ dem ett tag och nu Ă€r dem Ă€ntligen mina! LOOOVE!!

Someone

Nu ska jag ivĂ€g till Matilda pĂ„ middag med bĂ€sta tjejerna! Åh vad jag har saknat dem!!
Karin hÀmtar mig om en sekund sÄ gotta goo!
PUSS

LÖRDAG

HEJ!
Orkade inte lÀgga upp mer bilder nu, har precis laddat upp 163 bilder pÄ fb (och det va jobbigt) sÄ ni kan kolla dÀr sÄ lÀnge! Imorgon lÀgger jag upp flera :)
SÄ lÀnge kan ni kolla pÄ den grymma tjejen, kan inte sluta skratta!!!!


HEEEEMMMAAAAAA

 

Hej min saknade blogg och alla fans!

Ni förstÄr inte vilken underbar resa vi har haft, gÄr inte att beskriva med ord men jag ska försöka.

Jag och min familj Äkte tillsammans med vÄra kompisars familj bestÄende av Urban krulltott, Angela, John och Simon. Det blev tusen gÄnger roligare att Äka med andra barn eftersom man lÀtt tröttnar pÄ sina pÀron hehe.

Den första veckan var helt fantastisk, har aldrig varit med om nÄgot liknande. En vecka med safari. Jag vet inte riktigt vad jag hade förvÀntat mig, men det blev sÄ mycket bÀttre Àn vad jag hade trott. Vi bodde pÄ olika hotell varje natt som var jÀtte fina. Mycket lyxigare Àn jag hade trott, tÀnkte vÀl att man bor i nÄn liten stuga pÄ savannen men sÄ var det inte. Stora hotellrum och pool pÄ alla stÀllen. En natt var dock annorlunda, dÄ sov vi i ett tÀlt mitt ute pÄ savannen, det var sjukt hÀftigt men lite lÀskigt ocksÄ. PÄ kvÀllen hörde vi hyenor skratta runt vÄrt tÀlt och vid frukosten kom en elefant pÄ besök och kÀkade grÀs bara 10 meter frÄn tÀltet.

Varje morgon gick vi upp tidigt, runt sju. Döda mig. Man Ă„t god buffe frukost och sen var det bara att hoppa in i jeepen tillsammans med vĂ„ra guider Aaron och Damien. Sjukt sköna var dom, hade lĂ„nga historier om hur de blivit anfallna av noshörningar och diskuterade lĂ€nge om allt och ingenting. Tur det för vi Ă„kte myyyyycket bil, frĂ„n halv 8 pĂ„ morgonen till runt 4 pĂ„ eftermiddagen, pust. Ungdomarna hade en egen bil och vuxna den andra, sĂ„klart hade vi mest tur. VĂ„ra guider var förvĂ„nade och hĂ€pna över hur mycket vi fick se och pĂ„ sĂ„ nĂ€ra hĂ„ll. Vi sĂ„g alla "the big five" som bestĂ„r av elefant, noshörning, buffel, leopard och lejon". De va sjukt mĂ€ktigt att se, och varför just de djuren Ă€r the big five Ă€r för att det Ă€r dem som Ă€r mest farliga, inte för att det Ă€r störst. Det fanns bara 40 noshörningar i tanzania och vi sĂ„g 7 stycken, vi sĂ„g 6 jeoparder var av 3 pĂ„ tre meters avstĂ„nd och nĂ€stan smekte bilen framför oss, vi sĂ„g sötaste elefantungarna, vi sĂ„g pumba (vildsvin, vĂ€ldigt viktigt) och hĂ€ftigaste av allt enligt mig var att se lejonen. De Ă€r sĂ„ otroligt mĂ€ktiga och hĂ€ftiga att man nĂ€stan tappar andan nĂ€r man ser en pĂ„ nĂ€ra hĂ„ll. Vi sĂ„g totalt 13 lejon men nĂ„gra av dem pĂ„ lĂ„ngt hĂ„ll men riktigt nĂ€ra (typ 2-3 meter) sĂ„g vi tvĂ„ honor och 3 hanar. Det var sĂ„ jĂ€vla hĂ€ftigt!!!! Var som vi var med i en scen ur lejonkungen. Åh sĂ„ lycklig jag var dĂ„!!!!

Och man fĂ„r inte glömma allt annat vi har sett: giraffer, zebror, flodhĂ€star, gnuer, apor osv
.

 

Efter blivit inmatad med Afrikansk safari och kultur i en vecka Äkte vi över till ön Zanzibar för att bo en vecka pÄ ett underbart hotell. Det hade allt, lÄg 5 meter frÄn havet, poolen 2 meter frÄn rummet, maten 2 meter frÄn poolen. Bara det lixom (tjockisar serri). Det var paradiset, chillade, Ät, solade, badade och Ät. Och ja, maten var fantastisk!!

Men vi har inte slappat hela veckan, vi var ocksÄ pÄ tvÄ utflykter. En dag Äkte vi ut med bÄt för att simma med fria delfiner. DREAM COMING TRUE! Jag har simmat med delfiner innnan i pool, men detta var en helt annan sak, delfinerna gjorde som de ville och tog inga order. Det var fantastiskt, man hoppade i frÄn bÄten med cyklop och sÄg dem simma nÄgra meter under en och nÀr dem kom upp till ytan för att ta luft var det hÀftigaste. DÄ simmade dem sÄ nÀra en att man kunde ta pÄ dem. Sjukt coolt!!! Man kan inte undgÄ att bara beundra delfiner, de Àr sÄ vackra och eleganta, plus att det ser ut som dem ler hela tiden. Det var verkligen en upplevelse.

En annan dag var vi ute pĂ„ en snorklingstur, dĂ€r vi Ă„kte ut till en mindre ö dĂ€r det fanns sköldpaddor. Åh vad bra snorkling det var, bĂ€sta jag vart med om!

 

Ja om ni orkar lÀsa allt det hÀr hoppas jag ni förstÄr det var en underbar resa, lÀngtar redan tillbaka. Mycket hÀftigare Àn bara sol och bad semester, hÀr fick man verkligen uppleva saker. Och vilken skillnad det Àr pÄ u och i lÀnder. Vill nÀstan grÄta. Man ser verkligen hur bortskÀmda vi Àr med rent vatten, mat, klÀder, hus och trygghet. Vi Äkte igenom massor av byar dÀr folk bodde i hyddor av palmblad, fick gÄ flera mil för att hÀmta vatten och barnen och alla fick jobba för att fÄ nÄgon mat. SjukvÄrd fanns knappt. En gÄng nÀr vi hade fÄtt mat över frÄn vÄra lunch lÄdor samlade vi ihop allt i en lÄda och stannade sedan vid en fattig by, direkt sprang tre barn fram sa jambo, som betyder hej. Jag gick dÄ ut med all mat och öppnade lÄdan, tvÄ av barnen kastade sig runt min mage och grÀt av lycka. Jag blev tÄrögd, sÄ lite kan göra sÄ mycket. Den maten vi skulle slÀngt för den inte var god eller för vi var mÀtta grÀt nÄgra barn över. Det kanske var mer mat Àn dem nÄgonsin har Àtit.

BILDERNA KOMMER SNART, SKA BARA LADDA IN DEM! KAN NOG TA ETT TAG FÖR VI TOG EN MILJON BILDER TYP...












RSS 2.0