Ålderskris

Japp, jag fyller 18 år om bara 5 dagar. Jag kan fortfarande inte fatta det. 18 år, det låter så gammalt när man säger det. Jag kommer ihåg när man var liten och såg upp till alla som var äldre och tänkte "Wow hon är 18 och myndig och vuxen". Och ja, nu är jag här. Jag har lite smått ålderskris, man måste börja med seriöst tänkande på framtiden. Vad vill jag göra med mitt liv, utbildning, jobb?? Om 10 år så är jag 28 och då vill man ju ha sitt liv iordning, ha kille, bra jobb och kanske börja skaffa barn.... Fan blir ju stressad!!!! 
Vet inte varför jag nojjar så mycket.... 
Plus att jag har sjuk ångest över allt plugg som är kvar innan sommaren, det kväver mig....
Nu ska jag bara dö lite, hejdå!
Jag saknar denna tiden så mycket, man pluggade aldrig och bara hade kul hela dagarna!
Även om ens utseende och frisyr inte va den bästa så var man glad ändå.... fan va nice lixom
 

Hetsig dag

Har haft en lång dag idag. Gick upp klockan 6 för att sedan börja jobbet klockan 7. Det va jätteroligt! Direkt efter det åkte jag till skolan och hade min första lektion kl. 10. Min sista lektion derimot slutade 16.40, redan då var jag helt slut. Men nä då får man inte vila utan jag stack direkt till träningen.
Phuuu, nu kan jag andas ut. Som tur är så börjar jag klockan 1 imorgon :)))))
 

1/5 2013

Spenderar min kväll framför Two & a half men, finns ingen mer perfekt man än Ashton Kutcher!
Och lite godis på det....

Valborg

Valborg är alltid knas, på olika sätt. Men i år så hade jag riktigt kul. Drack bärs i solen, såg på kortegen, drack mer bärs på källaren, åt älsklingskycklingbaguetten på CT24 (Mirres sista jobbdag, sorgligt), åkte på random fest, åkte hem till Olivia och hade efterfestmys. I allmänhet knas men kul.

Så skönt att vara lediga idag på 1a maj också, har suttit ute på altanen i bikini hela förmiddagen och solat + pluggat. Wonderful, PoK

Felicias fina bilder + finaste låten om valborg, håkan <33

 

 

 


RSS 2.0