FET ONSDAG

En grym onsdag!
Efter min träning skyndade jag mig till stan där jag mötte besti Ryddan för att åka till Liseberg! Rebecca och fiona va sjukt jävla bra, vi stod nästan längst fram! Blev så taggad för Avicii imorgon!!!
Sen hängde vi på Liseberg med bästa födelsedagsbarnet Axel mm och åkte atmosfear!! Whaaaaa
Jag och ryddan åkte ända ut till Floda mitt i natten för att sova hos henne. Mysmysmys! När jag vaknade så va söta Charlie uppe och han är så fin så jag DÖR! Vi gjorde amerikanska pannkakor och gosade med Charlie!
Vi är lediga idag och nu är jag på väg hem och ska packa inför Stockholm imorgon, sjuuuukt taggad för avicii konserten nu!!!

 

 

 


Svar igen

Hej igen Sara!
Va roligt, du kommer säkert tycka det är jätte bra! Samhäll eller ekonomi är nog bra, lite mer chill än typ natur.
Nollningen är en tradition på våran skola som sker utanför skoltid i någon av de första veckorna av höstterminen. Då ska alla nya ettor (dvs du haha) "invigas eller välkomnas" till skolan och lära känna varandra. Detta görs med olika aktiviteter som styrs av nollarna som är 2or och 3or som är till för att göra det lite jävligare haha. Nej men det är jätte roligt även om man gör massa sjuka grejer, men allt är frivilligt. Men jag tyckte det va svinkul!!!
Ja polhem är stort, ca 1000 elever. Men det känns inte svinstort eftersom själva skolan inte är gigantisk som typ hvitfeldska. Jag tycker inte det är jobbigt, visst man känner ju inte alla och man ser nya personer varje dag men man vet ju de flesta i typ 1an (pga nollningen). Och lärarna kan ju alla i sina klasser så det är ju inget problem, men de lärarna man inte har vet ju inte vem man är osv... Muntliga saker är väl som vanligt, dock mer i teknik som jag går men inte överdrivet, det är en blandning av skrivtligt och muntligt. Hmm vi har massa traditioner typ polkapost där man skickar anonyma hälsningar på julen till varandra, nollningen då och lite andra saker som idrottsdagar, cuper mm.
Ingen fara, lycka till :)

Svar på fråga

Hejsan!
Självklart hjälper jag dig!
Jag tycker Polhem är en jättebra skola och är till 100% nöjd med mitt val. Jag går teknik/industriell design och den linjen passar mig verkligen.
Lärarna är lite både och, vi har turen att ha en jätte bra lärare i matte och det är viktigt. Sen finns det såklart dåliga lärare med, men det gör det ju överallt. Men i överlag är dom bra.
Såklart är det mycket plugg men det har man ju också på alla skolor, det beror ju oxå på linje. Natur är ju svårare än samhäll ex. Jag tror polhem och rudebeck är ganska lika, har ganska många kompisar där. Men jobbar man på så får man betygen man förtjänar.
Jag tycker absolut du ska välja Polhem, det är en bra skola vid vattnet så det är jättemysigt, speciellt på sommaren att sitta på kajen och äta + chilla. Och matkortet är ett STORT plus, skulle aldrig klara av bamba nu typ... Maten är så god och man kan välja bland massa olika restauranger.
Och börjar du på Polhem också får du absolut inte missa nollningen, det va SJUKTKUL!! Hoppas svaret va tillräckligt snabbt.


OUTFIT

Två outsfits från förra veckan!

NYA BEBISAR


♥♥♥

LOVIII♥

Badbadbad

Årets första dopp är avklarat, vi sprang ner till Fiskebäcksbadet, då va vi helt svettiga av värmen och det va sjukt skönt att bada! Sen sprang vi tillbaka igen... Fys kan vara kul.... Ibland.
Imorgon är vi lediga... Åhh underbart!!!


SOL

Åhh sånt underbart väder!! Då är Polhem underbart... Och fina Moa och Ryddan hade bakat tårta till mig och sjöng för mig på kajen men resten av klassen! Söta är ni ❤


17 år!

Wiiihooo 17 år!
Hade en underbar födelsedag igår, blev uppvaktad av min älskade familj på morgonen och fick frukost på sängen och fina presenter! Sen åkte jag iväg till Kungsbacka för att kolla handboll när min bror och några kompisar spelade Aranäs open. På kvällen kom mina fina vänner och uppvaktade mig och vi åt god mat och tårta! Ni är bäst!

BARA 2 DAGAR KVAR SOM 16 ÅRING


SÄMST BÄST DAG

Ja dagen började med att jag vaknade upp kl. 08.15 och fick en anings panikattack eftersom nationella började klockan 08.30. Efter att ha dragit upp min mamma ur sängen så åkte jag stressad som en mupp till skolan och koma "bara" 10 min sent.
Tack också för ett helvettes svårt prov... Och som kryddan på moset så fick jag massa fina komplimanger om hur trött jag ser ut. YEY bra start!!! Jaja det positiva var i alla fall att DET ÄR LÅNGHELG NUU!!
Ska bara genomlida en mördar-fys ikväll och sen kan jag njuta av ledighet... och på lördag min födelsedag!
FUCK OFF BICHES

TRÄNING

År helt död efter första försäsongs-träningen... Japp ser fram emot de följande 5 veckorna med endast fys fyra gånger i veckan och ingen boll!! Det är då handbollen är som bäst (hoppas ni hörde min ironi där).
Men det är bara att kämpa på och se resultat!


Living like a king

Jätte mysig tjejmiddag igår! Sen drog vi vidare, trevlig kväll!
Idag ska vi förhoppningsvis köpa biljetter till Stockholm.,, får se hur det går med det!!


update

Bra start på helgen med ett litet secret jobb och fiesta! Jag är en grym wing-woman!
Idag är jag lite död, ska bara chilla! Har som ni ser ändrat headern, har ju haft den andra FÖR länge. Men denna är provisorisk, ska jobba på en riktigt bra snart... Finaste orden fick iaf vara med hapiness is not a destination, it's a way of life. Deep stuff!
Nu fyller jag år om 7 dagar och sitter och skriver en önskelista nu!!! hihihii♥


PYSSEL THEA

Jag har blivit pysslig!! Det äger!!


PIIIMP PURPLE

Pimpat mina hörlurar!
Fick iden av min kompis Axel, sjukt coolt! Men väldigt jobbigt att göra, man är tvungen att klippa upp varje pärla och sen klämma på, men väääärt det!!!


UPDATE

Ja uppdateringen har ju inte varit den bästa, men det har vart så mycket och jag har inte prioriterat bloggen....
Men det ska förbättras!!
Det ni har missat under tiden är att jag har spelat fotbolls dm och gått vidare, valborgskaosat, haft simprov, vart på dop, sett grymma Maskinen på Liseberg, festat massa, ätit gratis mcWrap och chillat på livet....
tjockiiisaaaar<333

SORRY MAN

FÖRLÅT FÖR ATT BLOGGNINGEN SUGER!!!
Ska ta tag i det idag....


Sup

Skönt att sluta 10 efter engelska nationella...
Dock måste jag hem och plugga matte nu!! Whalla på plugget


Last week


RSS 2.0