FIRANDE

Igår så hade vi gjort en överraskningsmiddag för våran söta Bella som fyllde år i torsdags. Vi gjorde jättegod mat och en fin tårta (eller den är ganska ful men den va svingo!). Bella blev jätteglad och det va SÅ roligt att se hennes reaktion och speciellt när hon öppnade presenterna haha! SÅ SÖT ÄR DU BELLA!

Resten av kvällen va go, några killar kom och slutade att jag somnade väldigt skönt i en soffa hos Ella. Dock med kläder och allt så det va inte så gött.... hatar att sova med jeans osv!!

LOVE YOU GIRLS ♥


Smarribajeinthehood

Mina gossar! Äter god middag och chillar, Folke ser man också i fönstret den lilla filuren. Nu ska vi sätta på en go film och äta mattes goa chokladsås. Imorgon blir det match i kärra!
puss


LÅT JAG VILL HA SEX TILL

 
Sjukt bra låt jag lyssnade jävligt mycke på för ett tag sen, och nu i det nyaste avsnittet av HIMYM (som förövrigt va så grymt bra) så spelade dom denna och så blev jag påminnd om låten igen. Den är faktiskt underbart bra.
Den här låten vill jag ha sex till nån gång, sjukt perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lagad

Nu är jag tillbaka på banan och min mobil är fixad och fin, nu funkar alla knappar och både skärmen på framsidan och baksidan är lagade! WIHO GLAD! Nu ska jag bara köpa ett monsterskal och sånt skärmskydd så den inte går sönder igen! 
Hihi lurigt med att den speglas :P

wuzzzzup

För er som vill veta så förlora vi sista matchen mot Kroppskultur med 1 mål. Det va sjukt segt men vi va nöjda ändå för vi spelade jättebra och är nu vidare till steg 3! Nu är det en ny vecka med skola och träningar som vanligt, ser redan fram emot helgen. Fuck det är bara måndag.... men har saker att se fram emot hela veckan så det äger!♥
 
 
 
 
 
 
 

SM

SM STEG 1 NU!!
Nu har vi spelat vår andra match här i Ystad och vi har vunnit båda!! Igår efter matchen så åt vi jättegod sushi och sen dega vi och började tagga! Vi ska snart spela våran sista match och vill såklart vinna för att komma 1a i gruppen även om vi redan vet att vi är vidare till steg 3!!
Här får ni en jättefin bild på tre smurfar!!


Hunden+mannen+fjotisen

Vad skulle jag göra utan dom här två? Förgyller varje skoldag med glädje!!!❤❤❤


❤❤❤

Dagens outfit!


Kapten röd

Fredag va grym, jag och mina favoriter va på Liseberg och såg Kapten röd. Fyfan va bra han är, jag skrek sönder min röst i alla låtar men det va det värt för det va magiskt!! Sen drog vi vidare på fest, haha det va så roligt för typ 70% va 96or men det va fett kul!
Vid två drog vi in till stan och åt en donken och sen satte vi oss på sista tåget ut till Floda för att sova på Saras mysiga loft.
På morgonen gjorde vi godaste bakisfrukost med bla amerikanska pannkakor! Lots of love ❤❤

Undra vem som fick den här bilden skickad till sig?? :PPP


Toppen Thea, What else?

Fan va jag är pysslig då, kände för att pimpa en påse! Bara använt mig av en schablon jag skrivit ut från datorn. Sen bara duttat färg och resultatet blev självklart lila ❤ 

Och bästa ella fick va med också heheh!


THE SCRIPT

Åhh jag är helt kär i The Scripts nya album!! När jag först hörde albumet så börja jag gråta för det va så bra, så jävla mycket känsla, jag ryser varje gång!
Nu går låtarna på repeat. Har ju redan lyssnat 24/7 på låten Hall of fame som släpptes lite innan och den är ju sjukt bra, och hela albumet lever upp till alla mina förväntningar♥
 
Grym video också!
 

Hej :P

Jag sitter och väntar på bussen som är 15 min sen så kommer komma väldigt sent till skolan.... Härlig start på dagen!!


Göteborg cup

Har spelat Göteborg cup hela helgen och jag är helt slut nu! Vi spelade 1 match i fredags, den vann vi! 
På fredag kväll hade Olivia sin födelsedagsmiddag som var jättemysig! Jag gick dock hem tidigt för att sen gå upp klockan sju på lördag. Då hade vi 2 matcher väldigt tidigt. Tyvärr förlora vi båda matcherna så det sög, men vi mötte bajsbra lag. Sen kolla vi lite matcher och sen klockan 6 mötte jag upp Elise och Daniella för att se på Timbuktu (ååh min älskling), Adrian Lux, (min andra älskling) och Rebecca&Fiona som alla va jättebra! Grym kväll med grymma brudar! ♥
Nu idag söndag mötte vi vårt andra lag med alla 94orna. Innan matchen så gick vi bara in med inställningen att vi inte hade något att förlora, för pressen va på 94orna att de skulle vinna. Men vi taggade så jävla mycket, jag va sjukt laddad och allt gick vägen för hela laget. I halvlek stog det 10-5 till oss och alla var skitglada förutom det andra laget som undrade vadfan som hände. Vi vann tillslut matchen vilket var jävligt gött!! Fast sen i semifinalen så åkte vi ut mot Sävehof. Förlora med bara 3 bollar och det va en hyfsat jämn match, men är nöjd med vår insats!!!!
Puss på er♥
Kärlek till mitt grymma lag!
 

Help needed

Kan någon hjälpa mig med en ny header och utseende på min blogg? Plzzzz


This is a fucking rubric for this fucking inlägg

Hej! Det finns inga bättre söndagar än att bara ta det lugnt och ta igen sig efter helgen och sen ladda upp för en lång skolvecka. Speciellt när man är bakis, ibland är jag för yolo. Man ska inte festa två dagar i rad. Men ni som känner mig vet att jag aldrig bangar. Men jag älskar att vara spontan och bara ha kul. Men idag fick kroppen ta stryk.
I fredags va jag och tjejerna på en grym fest och vi hade det jättekul. Huset va fett, hade pool och allt!
Lördags va jag i stan med mina favoriter Karin, Matte och Olivia och sen på kvällen var vi hos Alfred, det var skoj men jag har klotter över hela kroppen typ. Och sen såg jag på morgonen att jag sovit på min arm som folk hade klottrat på så hela ansiktet var blått också hahah.
Nu ska jag kolla lite på gamla How I met your mother avsnitt!
Ha en lugn söndag /Thea

Hejdå

Nu har mina älsklingar åkt!! Det känns tomt. Men dom kommer ha det så sjukt bra, är väldigt avundsjuk!!
De hade iaf anordnat en jättemysig avskedsmiddag med supergod mat i onsdags och då va det lite vemodigt att säga hejdå :(


Bästis

Min älskling Olivia fyllde år!! Hon är bäst i världen❤ hon fick även lite söta presenter av mig!! Love you

 


RSS 2.0