Matt Corby

Igår släpptes den fantastiska nyheten att Matt Corby kommer till Peace & Love, har aldrig vart lyckligare. 
Jag grät nästa när jag insåg att det var sant.... DET ÄR SJUKT och kommer bli grymt
p

PIZZA

Denna helgen ska vara riktigt lugn, det ska bli så skönt. Igår så fikade jag med Ella och Sara, och så gick vi runt och letade efter tyg för att sy en kjol men hittade inget bra. Vi var också i massa random mysiga inredningaffärer som vi aldrig vart på innan. Jag impulsköpte även en skinnjacka. Vi inne på Stuk och där hängde en så fin jacka som var brun/grå. Jag provade den och den satt perfekt. Sen sa jag yolo och köpte den.... 
På kvällen kom mina bästisar FANTOM till mig, vi lagade svingod pizza och även Nathalie (som halft har flyttat tillbaka till Göteborg) var även med. Det var super-über-as-mysigt.
 
 
 
 
 
 

Kaffe är som sex, dvs nice

Drömfika på antikhallen. 7 sorters kakor, frukt och Negerfyrkant? Chokladfyrkant? Kalladenvadduvillfyrkant? Debatten startar igen.

Estet osv....

Pizza & älsklingar ❤❤


Helg

Riktigt bra kväll! Sofies 18årsfest va grym och avslutades med gött jacuzzibad. Sen sov jag hos Ella och åt riktigt god frukost på morgonen med ägg och amerikanska pannkakor. Dock saknade vi bacon, men vår räddare i nöden Viktor kom förbi med ett paket och åt med oss ❤❤


Tumblr

Min drog. Om jag är efterbliven här betyder det att jag är på tumblr.
www.toppenthea.tumblr.com
❤❤❤


Surprise

Vi skulle äta en vanlig mysbrunch hos Carro. Men va händer?? Jo världens bästa spanjoner Julia och Li kommer helt oväntat. De anlände till sverige imorse och har inte sagt något att dom ska komma, sjukt rolig surprise!!


P&L

Helt sjuka band kommer till Peace & Love i sommar och jag måste vara där!!!! Bäst av allt är att världens bästa The Script kommer. Och underbara Passenger. För att inte tala om mina andra favoriter Mackelmoore, The Sounds, First Aid Kit, Maskinen, Håkan och Stiftelsen!!!!
Det kan ju knappast bli bättre?!?!?!?


RSS 2.0