SUMMERFEELING


Nytt i garderoben

Klänning från raben saloners

BILDBOMB A LA CROATIA

Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket, jag har nyss kommit hem från Kroatien och har haft en SJUKT bra vecka! Tillsammans med mitt handbollslag har vi tränat, solat, badat, festat och haft en underbar och CRAZY tid.
Åhhh saknar det redan såååå mycket och vill tillbaka...

TÄLTNING

ÅH VAD DET ÄR SKÖNT MED SOMMARLOV!!!!!!!!
Vi polhemare drog till Brännö för att tälta, det va fett! Dock sov jag inte en blund så är ganska trött, men det va värt det!! Men polhemare är för sköna, love u all!!!

WIHOOOO

SOMMARLOV!!!!
Mysigaste avslutningen med klassen!


helgen

Har haft den intensivaste helgen någonsin.... helt slut!
Har tränat hela veckan måndag-torsdag och sen fick jag reda på att jag skulle träna med damlaget på fredag, yey fredagsträning. Sen åkte jag till Lollo och chillade där med Fille och Belliz.
Sen fick jag ytterligare reda på att jag skulle vara med på hela damlagets träningsläger och matcher i helgen vilket betydde att jag skulle träna hela lördagen från klockan 10.00 till 19.00 (dock med matpauser). Plus på söndag med match och träning från 10.00 till 16.00.... På lördag kväll hann jag också med en fest, dock så drack jag inte en droppe men hade väldigt kul ändå!
Så man kan säga att jag är väldigt trött nu, som tur är har jag fetaste sovmorgonen imorgon, det behövs!!!!
Hela min kropp kommer vara som en degklump med träningsverk imorgon, skoj!

Outfit

Dagens


Killar

Jag hatar killar, från och med nu drar jag alla killar över en kam. Alla tänkte med kuken och ibland undrar jag vad som är fel i deras hjärnor. Visst finns det ödmjuka killar som använder hjärtat men det är ytterst sällsynt. Säger inte att tjejer är perfekta men vi kan iallafall göra någorlunda kloka beslut.
Skulle vilja gå in i en killes hjärna och se vad som försegår, för man har aldrig en aning om hur dom tänker. Man tror man har läget under kontroll, vet var man har en person. Men nej det är bara att inse att man inte kan lita på killar, eller någonsin förstå hur de tänker. Det tog ett tag att fatta men nu när det är insett kan man gå in med inställningen att alla killar är likadana.
Funderar på att bli lebb eller nunna, sååå mycket enklare!
Okej ska inte gå in för hårt, finns faktiskt undantag. Min morfar är ett.
Underbaraste personen, min idol och förebild! Har roligaste humorn, är smart och duktig på allt.
Han träffade mormor när han var 16 och har varit tillsammans och gifta sen dess. Aldrig lagt en blick åt någon annan, det är kärlek det. Och varje gång någon säger ex "jag älskar choklad" så säger morfar "jag älskar mormor ja" oavsett tidpunkt, sällskap eller konversation.
Önska det fanns fler som honom. Men ibland undrar man ju...
Kommer antagligen ta bort detta inlägg inom kort... Ville bara uttrycka lite ilska och hat så här innan jag går och lägger mig. Blev jävligt långt.


LOOOL


tänkte göra ett fint collage med gamla och nya bilder, men det kom en gul unge ivägen....

AVICII ❤

JAAA AVICII VA SJUKT!
Hela fredagen va grym, kom till Stockholm vid 12! Shoppade och chillade tills VIP middagen började. Där fick vi reda på att avicii skulle komma och träffa oss. Då dog jag lite! Och sen va konserten sjukt GRYM!!

 


RSS 2.0