Snowflakes?

Min fina lucia, lite pepparkakshusbakning, tomten, julbord och några sista julkänslor innan vi beger oss till varmare breddgrader. Perfekt tajming nu när snön regnat bort också! Längtar sönder!!!!!!!!!


Koh lanta

Packat det sista nu och är så jävla taggad!! Kommer bli underbart❤❤


Winter

Lite mys i vintermörkret! Nu börjar allt närma sig, imorgon är det lucia och på söndag tredje advent! Och på måndag händer det bästa av allt: jag och min familj åker till Thailand!!!! Åh ska bli underbart härligt!!!❤❤


WEEKEND

Hola!
Jag ligger här och har svinont i handen, skadade den på matchen i lördags. Idag var jag hos doktorn och han sa att den böhövdes röntgas, så jag fick en remiss tills imorgon... Whää inga träningar för mig :(
En rolig nyhet är iallafall att vi spelade beachvolleyboll dm i fredags, och vi VANN!!!!!...... i B! haha men det va jätteroligt och spela och alla tre Polhemslag var jätteduktiga!
En annan rolig nyhet är att bästa Moa fyller år idag!! MÅNGA GRATTIS TILL HENNE! Jag älskar dig så mycket ♥ va hos henne igår kväll och myset tillsammans med Olivia! Nu är du änligen 17 min fina vän!!!
stars!!!

Decemberdröm

Jag älskar handboll, vinst, snö och årets julkalender!! Dock kan inte västtraffik hantera 2 cm snö... Idag tog det 1 timma ist för 30 min för mig att ta mig till skolan... Och ca 50% av klassen kom sent! Lixom det är ju inte jätteovanligt att det snöat i december, fittrafik: get redy förfan!!!


DECEMBER

Första December, första advent, första julkalenderavsnittet, första snöflingorna och första julpyntet hemma! Man känner verkligen att vintern är här och att julen kryper sig närmare! Jag älskar julen och julstämmningen, dags att gå runt i mysiga koftor och halsdukar samt äta en massa goda pepparkakor, lussebullar osv....

I lördags bakade vi jättegott julgodis hemma hos Eman och åt tills vi storknade, samt låg och myste i Emans egna och jättefina lägenhet. 

Massa vinterpussar från mig♥

FINA :P

 


1/12

Äntligen är min iphone tillbaka och jag är lycklig, så sorgligt egentligen att man är handikappad utan den... Dagens samhälles ilandsproblem!

En annan bra sak är att jag har köpt en ny snowboard, är så taggad för Val D nuuuU!!!! En liten förtidig julklapp så här i nya decembertider♥

Och mitt nya pass är så fult, man blir väl aldrig bra på pass egentligen? Men lite kul att se skillnaden på mig från 2007 och 2012 haha.

Farlig vs tjock


RSS 2.0