1337

Beroende av armband!!


Åhhhh mitt hjärta slåååååååååååååååååå

Bättre vänner är svårt att få!
Jag leker cool :P

:(

Grym helg!!! Mina älsklingar Li, Julia, Lovisa och Ellen åker snart till Spanien för att bo och plugga där ett år! Kommer sakna dom så sjukt mycket, och i lördags va deras avskedsfest! Usch kan inte fatta att dom åker snart....


Svar på fråga

Hej Saga! Tack så mycket! Nej jag tycker det är jätteroligt, jag och mina kompisar går och spanar lammkött hela dagarna. Haha nej men själv känner man sig jättestor men kommer också ihåg hur rädd och liten man var när man gick i 1an, så man har lite medlidande. Jag tycker 1orna är jättesöta, inte alls jobbiga (iaf inte än). Så jag tycker bara det är roligt. 
Planerna för nollningen är självklart hemliga heheh. Men nollorna kan se fram emot en sjukt kul vecka men massa galna saker, allt från kuddkrig till såpabrottning. Vi fick göra massa sjuka grejer men såklart så är allting jätteroligt, men jag kan ge dig två tips: ha på dig oömma kläder och tjafsa inte emot nollarna.
http://toppenthea.blogg.se/2011/september/bilder-fran-nollningen.html#comment
Här finns bilder från våran nollning.

Outfit


BILDER<3333333

Nu blir det många bilder men här kommer några från sista helgen på sommarlovet!!
Bästa tjejerna, ni är grymma! Och kommer sakna er alla som åker bort, nu har Josse redan åkt till Belgien och snart är det Li, Lovisa och Julias tur att åka till Spanien.... Så sjukt tråkigt, kommer dö!!!
 

BILDBOMB LÅNGASAND

LÅNGASAND
 

ÄNTLIGEN

Hej! Sjukt mycket förlåt för den dåliga uppdateringen, har knappt vart hemma sen jag kom hem från Sundsvall.
Först så va jag och Moa på Axels land i Fjällbacka, det var grymt härligt! Va där över helgen och vi hade underbart väder, åkte wakeboard+ring, badade och myste.
Sen kom jag hem söndag kväll och på måndag morgon klockan 10 åkte vi och överraskade bästa och saknade Ryddan som har varit i Miami i 8 låååånga veckor. Vi åt go-frulle och sen stressade jag hem för att bli hämtad av Amanda hemma klockan 2 för att åka till hennes land Långasand som ligger i Falkenberg! Vi hade det SJUKT GRYMT! Ensamma där måndag till fredag och vi hade det jättebra med massa sol, bad, mat, krök, trevligt folk och sjukaste sömnbristen.
Så som ni förstår har jag knappt vart hemma.... Men nu ska ni få massa fina bilder!!!!!!
FJÄLLBACKA
 
 

Packar

Nu ska jag snart åka in till stan för att ta tåget till Fjällbacka! Det ska bli jätteroligt och jag ska äntligen få träffa mina saknade klassisar Axel och Moa!!!!!
I torsdags fikade jag med Joel och min älskling Ella, sen åkte jag förbi Olivias jobb och fick en svingod smoothie! Som tur är hann jag träffa Olivia och Felicia lite mera igår innan dom åker till Italien, vi laga mat och fixa oss sen stack vi på fest! Spårattttttt
Fjällbacka nästa C U

J


Tja

Fett deppig blogg nu, men ska försöka liva upp den lite! Imorgon är jag äntligen tillbaka i Göteborg, åh underbart att träffa alla igen!! Här kommer lite bilder från veckan :)

 


18

Varför är livet så jävla orättvist? Här ligger jag i huset bredvid ditt och vi borde vara där och fira din 18årsdag nu. Det är bara en av de sakerna som du aldrig kommer kunna göra och det är så mycket jag vill göra med dig! Men nej det är så jävla orättvist, istället ligger jag här helt själv och saknar dig så jävla mycket!!! Snälla kom tillbaka bästa vän, jag klarar inte mer...


Summer, i will soon come home!


MAT

Ska bara läska er med lite av min jobbmat! Mmmmmm höjdpunkten på dagen


RSS 2.0