FRIDAY NIGHT

BILDER FRÅN IGÅR! Bilderna är bästa Mirandas ♥

FREDAGAR ÄR NICE!


Dag 3 - Mitt drömhus

Dag 3 - Mitt drömhus
Denna var lite svår, har klurat lite.
Men drömmen skulle ju sjävklart vara att bo i ett stort hus, nära havet och med pool.
Det är ju det ultimata.
Sen har jag en fling för vita hus, i trä helst! Tycker det är så härligt, och då snackar jag inte om moderna fyrkanter. Dem kan vara häftiga men inte alls roliga efter ett tag och sjukt opersonliga.
Jusde en stor altan är ett måste också, så man kan ha mysiga sommarmiddagar, grill och solstolar! Mmmmm ge mig!

Svar på fråga

Hej Klara!
Tack så mycket :)
Från vänster är det Albin Johnsén, Lina Andersson (som du antagligen kände), Moa Lotzke och jag!
Puss

SHORTS

Givet med shorts idag, det ska fan bli 17 grader idag!! Våren du är så välkommen!!!!!


RESULTAT

LE JACKET!


Working on my jeansjacket!  NICE ★

I WISH NOTHING EVER MATTER


SUSHI-FREDAG

För att fortsätta på förgående inlägg tänkte jag säga att fredagskvällen blev lyckad då vi gjorde egen sushi! Älskar sushiiiiiiiii!!!
CHIAOOO

TORSDAG 22/3

Sjukaste torsdagen igår!
Först såg jag på smygpremiären av Hungergames på bio, den va sjukt jävla bra!! Jag har ju läst böckerna och älskar dem så hade höga förväntningar av filmen, men grät typ hela tiden och hade rysningar i många scener för det va så bra! Självklart va inte allt som i boken, så vissa saker kändes det som man saknade i filmen. Men den var ändå stört bra!
Sen åkte vi till Helen för fest, ja torsdagsfest! Sjukt nice! Spontana saker äger! Massa polhemsfolk och andra trevliga personer. Sen sov vi nån timme hos henne innan vi skulle upp till skolan som började 8 med idrott! Såååååå gööööttt! Vi spelade curling det va sjukt skoj, haha och då var jag och Ryddan fortfarande dragna... lol
Resten av dagen gick vi på nån slags konstig extra/redbull/kebabpizza-energi och var allmänt degiga. Fin dag!

032112

Dagens outfit


Dag 2 - En bild på mig för ett år sedan

Dag 2 - En bild på mig för ett år sedan
Bilden var tagen 15 mars 2011 och det var exakt 1 år sedan och fem dagar sen.
Det känns som det var igår samtidigt som det känns som en eveghet.
Då gick jag i 9an och hade en underbar klass och fina vänner, som jag fortfarande umgås med delvis. Inte alla, många har man tappat kontakten med eller bara växt ifrån. Och jag känner nog att jag har växt, jag har bättre självkänsla och självförtroende. Nu är jag mig själv 100% och har det kläderna jag vill, umgås med dem jag vill och säger det jag vill utan att vara osäker. Fast jag är nog i stort sett samma person, lika dampig och konstig som för ett år sen spelar fortfarande handboll som vanligt och allt det där. Men mycket har ändrats också: jag har massa nya underbara vänner, går i ny skola och börjat gymnasiet, tandställnign, slutat platta sönder mitt hår, bryr mig inte lika mycket om skolan och är allmänt mer chill på livet.
Ett år kan gå sjukt snabbt, knappt jag hinner med själv! Har nästan gått ett helt år på gymnaset... tiden springer iväg!
Avslutar med att säga: REGRET NOTHING heheheh lol deep words...

Dag 1 -En bild som alltid får mig att le

Dag 1 -En bild som alltid får mig att le
Behöver jag förklara så mycket, en bild på mina bästa vänner från tiden då man inte hade några problem och livet var som bäst! Minnen för livet, kommer alltid få mig att le

JAPPP NU KÖR JAG

Dag 1 -En bild som alltid får mig att le
Dag 2 - En bild på mig för ett år sedan
Dag 3 - Mitt drömhus
Dag 4 - Min familj
Dag 5 - Bild på mat jag älskar
Dag 6 -Bilder på mig från när jag var liten.
Dag 7 -Min facebook profilbild
Dag 8 - Vad jag har i min handväska.
Dag 9 - Typ av killar jag faller för.
Dag 10 - En bild på en person som betyder mycket för mig
Dag 11 - En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 13 - En bild från förra sommaren
Dag 14 - Bild på mitt/mina syskon

Okej nu kör jag en bildutmaning, får se hur det går! Gör nog inte en varje dag, men typ när jag känner för det!


PICTURES ARE WORTH MORE THAN WORDS

Mysig middag och kväll igår! Orkar inte skriva en roman, så vi hörs senare idag...

Svejsan

Vart två underbara dagar med fint väder, solen är framme och man kan sitta ute på kajen och äta! Lunchdisco så att säga...
Blev extra glad igår för jag fick reda på att jag fick A i slutbetyg i matte 1C!!!!!!!!
Gladis!!!!!
Nu idag torsdag ska jag träna för min 5e gång denna veckan, är död!! Japp...
C U


Swedish stuff


FEKKEDASION

KVÄLLEN IGÅR VA GRYM!!
Polhemsfesten blev ännu bättre än förväntat!
Vi fixade oss först hemma hos Karin sen drog vi till Carro för förfest med goingar!
Sjukt taggade åkte vi sen till Mölndal där festen var, stor lokat och massa folk!
När festen var slut drog vi hem till Viktor på lite efterfest innan vi avslutade på burger king runt 4!
Najs bajs

 

 


Fredagsmys

Myskväll med bästa! Ni förstår inte hur mycket jag älskar er, oavsett hur många falska personer det finns så kan man alltid lita på er! 10 års vänskap!!!


NY SÄNG

ÅHHHH har äntligen köpt en dubbelsäng, den är underbart skön!!
Försov mig 20 min bara därför, men det va värt det!!


STOP KONY 2012

Killen kan ju vara det sötaste jag har sett♥

STHLM

Det va inte bara kaos i Stockholm, vi hade det bra även om konserten inte blev som planerat!
Vi shoppade massa, åkte massa tunnelbana, åt gott och gick runt i den fina huvudstaden!!
Love


MIKAELA!

Ett år sen, ett helt jävla år!! Det har vart ett helvete och jag saknar dig enormt.
Kan inte med ord beskriva hur ont det gör!! Vila i frid älskade vän <3


PEACE

Kolla detta!
Älskar folk som engagerar sig, det värsta kan ju vara bittra människor som sitter hemma, är lata och inte gör något även om man ser hur hemsk världen är. Därför tycker jag denna videon var värd att sprida, sprid den du med!
GÖR SKILLNAD!!!

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


KAOS AVICIII

Som ni säkert har hört i nyheterna eller läst i tidnigarna så va det kaos på Avicii konserten i fredags. Och som ni kanske också fattade var jag på konserten med mina två kompisar Olivia och Axel. Men det slutar inte där, det sjukaste av allt var att vi var med om raset, eller iallafall jag och Olivia. Vi föll 4 meter när plattformen vi stod på rasade.
Det va helt sjukt och overkligt. Jag kan inte smälta det. Jag hade sån sjuk panik och har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.
Det hela började med att vi var jätte taggade och åkt på morgonen från Göteborg till Stockholm. Vi stod i kö till konserten som hade insläpp redan 4 men Avicii kom inte förrän efter 7, innan var det olika förband. Vi stod på plattformen "levels" som var för folk över 16 år och den var 4 meter ovanför dansgolvet så man kom upp lite och såg scenen jätte bra. När Avicii kom in va det en sån otrolig känsla och alla var så sjukt taggade. Han drog igång levels och alla skrek och hoppade som galningar. Vi började då känna hur otroligt mycket golvet gungade, det va lite läskigt men man tänkte inte mer på det. Men senare efter kanske 2 minuter hörde jag bara hur det knakade en meter från mig och folket som stod bredvid mig bara åkte rakt ner. Jag hann inte tänka och bara några sekunder efter händer samma sak där jag står, jag känner hur jag faller och min första tanke är: nu dör jag. Jag var så otroligt rädd så jag kan inte beskriva känslan. Men fyra meter senare landar jag och jag har sån panik och vet inte vad som händer, allt går så snabbt. Jag hinner inte känna hur ont jag har när jag ramlar utan frågar bara tjejen jag landat på hur det gick och vi båda kom på benen snabbt. Sen inser jag att Olivia och Axel också måste fallit ner, men det är mörkt och man ser inget. Jag är så rädd att det har hänt dem något. Men sen ser jag Olivia stå upp och håller för sitt ben, jag skriker och springer fram och kramar om henne. Hon mådde bra fast hade också ont i benet. Sen får jag panik när jag tittar runt oss och ser folk som ligger ner och skriker, gråter och blöder. Men jag ser inte Axel, min fösta tanke är: han är död, jag ropar men får inget svar. Musiken är fortfarande på så man hör inget.
En kille kommer sen till oss och säger att vi måste ut innan resten av läktaren rasar ihop på oss. Jag förstår direkt vad han menar och drar med mig Olivia ut från läktaren.
Jag och Olivia håller om varandra för vi är så rädda, sen kommer räddningspersonal och security dit och hjälper alla skadade som fortfarande är kvar under läktaren. Vi blir bortförda bakom läktaren där folk kommer och frågar hur alla mår och hur illa skadad man är. Alla är fortfarande chockade och fattar knappt vad som har hänt.
Efter det sitter vi bara och väntar på ambulanser och sjukvårdare, vi ser hur illa folk är skadade. Men vi har inte hittat Axel än och jag har panik över det och ringer honom tusen gånger. Tillslut svarar han och han mår bra och ramlade inte ner, men han såg hur vi föll rakt ner brevid honom. Han klarade sig med 10 cm. Jag är otroligt lättad att han mår bra, och han med eftersom han inte hade en aning om vad som hände med oss.
Vi hade otroligt tur i oturen eftersom vi inte skadade oss mera eftersom vi hamna typ övert och inte föll ner föst. Jag fick ont i mitt ben och mina knän, Olivia fick blåmärken överallt + stukad hand + sönderrivna byxor + rivsår men inget allvarligare. Hade vi hamnat underst hade vi varit helt sönderklämda. Det var det ju vissa som blev, nackskador, benbrott och hjärnskakningar. Och det va sjukt läskigt att se hur folk bärdes ut på bår typ halft medvetslösa och skadade. Då tittade jag och Olivia på varandra och sa: det där kunde varit vi!!!!
Men vi mår bra som tur är, av de 30 som ramla ner va vi två av de 4 som inte behövde åka till sjukhus. Så på så sätt hade vi tur i oturen, men det går ju fortfarande inte att sluta tänka på vad som hände, vad fan va vi med om egentligen??????? SJUKT!!!!!
Kändisar blev vi iaf, GT och Expressen

GLAD MEN PANK

ÅHH LOVIII på linnet och halsduken! Och en liten hemlig present....
PUSS♥

BANANAS

VET INTE OM JAG SKA GRÅTA ELLER FIRA! Men nu är matte nationella över iaf, och jag kommer tyvärr få SÄMST! Och då menar jag det verkligen, jag brukar vara smart i matte. Men på detta provet gick det åt helvete....
Jaja skönt att det är över nu iaf. FÖR DET ÄR HELG FÖR MIG NUU!!!
IMORGON ÅKER JAG OLIVIA OCH AXEL TILL STOCKHOLM FÖR ATT GÅ PÅ AVICIIIIII!!! ÅH SÅ TAGGAD NU!
Och har precis vart i stan med bästa Moa och köpt massa saker, hej jag är pank! Men ni får se det snart!
PUSS PÅ ER ♥

RSS 2.0