MATT CORBY

Är så jävla kär i denna kille, det är inte ens okej!
Så jävla fin. Han ska få sjunga på mitt bröllop, eller det kommer ju vara hans bröllop också!♥
 

FOLKE

Firade älsklings Felicia som fyllde 18 i helgen! I fredags hade vi middag hemma hos Olivia och sen drog vi på fest, vilket var väldigt roligt! Men det var på söndagen hon fyllde år så då bjöd hon på brunch hemma hos sig. Åhhh vad gott det var, åt så mycket att jag rullade fram.
Grattis igen älsklings Felicia! Du betyder så himla mycket för mig, mer än du kan ana. Du är en sådan vän som alla önskar att man har, och jag är så jävla lycklig över att du finns i mitt liv. Du är en av mina bästa vänner och vi har känt varandra så sjukt länge. Vi har vart med om så mycket tillsammas, många sjuka grejer hahah men det är det som gjort att vi är så nära vänner. Det är så konstigt att vi typ är "vuxna" nu, det känns som det var igår som vi gick överlyckliga Nya Varvetskolan för att få vara med alla i FANTOM.
Men jag är så glad och tacksam för att vi fortfarande håller ihop, och jag har en stark känsla vi kommer göra det hela livet.
assååååå hahahahhahahahaha 
 

I'm too fly

Här kommer en liten cool sak, jag Sara och Moa är med i en musikvideo! Se och njut hahaha....
 

Thai

Jag saknar att inte vara stressad av vardagen och bara leva i nuet. Jag saknar att sola så mycket att det bränner djup in i huden. Jag saknar att bada så mycket att håret aldrig torkar. Jag saknar att spela beachvolleboll med sköna stockholmare hela dagarna tills solen gått ner. Jag saknar att knappt äta något annat än thaimat. Jag saknar att dyka, se allt fantastisk under ytan, en känsla som jag aldrig kan släppa. Jag saknar att gå runt i shorts, bikini och flipflops. Jag saknar att köpa en cola och mentos på 7eleven för 20 bath (5 kr). Jag saknar alla trevliga thailändare som sa sawadekhaaaa (hej) hela tiden. Jag saknar att åka thuk-thuk. Jag saknar att gå till min tjocka massös brevid hotellet och få thaimassage. Jag saknar crepe med nutella, skaldjur, frukt, shopping, solen, alla ljuden, killarna, kompisarna, hotellrummet, alla lukter, restaurangerna, stränderna, djuren, värmen, inte ha något internet, slippa vara stressad, slippa plugga, solglasögon, nyår och jul, fruktjuicer och hängmattor.
JAG SAKNAR THAILAND

 

WATER

 

ONLY H2O!!!! 

 


Map

Detta har jag pysslat med idag, blir så himla rastlös av att inte göra något!
Eller ni som känner mig vet att jag blir rastlös typ hela tiden. Då kan ni tänka er mig hemma sjuk några dagar själv... River väggarna snart!!
Men detta har jag åstadkommit iallafall :) så nu sitter denna karta bredvid min säng med alla länder jag har varit i, har blivit en del med åren! Bara att minnas och drömma! #djupt


Musiktips

Två sjukt bra album som jag lyssnar sönder på just nu! Orgasm för öronen!!!!!


BRA FILMER

Här är två bra filmer jag sett under tiden jag var sjuk:
 
Mr Nobody
En sjukt bra film som man får väldigt många tankar över. Lite som inception, man blir mindfuckad ibland, men jag gillar sådana filmer. Handlar om en man som är 118 år och lever i framtiden, där försöker han minnas sitt liv. Vilket visas vara svårt då han har minnen av tre olika liv som alla framstår av de olika val han gör.
En av de snyggaste, smartaste och mest tänkvärda filmer jag sett. 
 
 
Silver lining playbook
Ingen vanlig lovestory film. Handlar om lite halft psykiskt störda Pat som inte har något filter när han pratar utan säger allt som är opassande. Han kommer ut från psyket med inställning att ta tillbaka sin fru men på vägen träffar han Tiffany (spelas av Jennifer Lawrence, som btw alla tycker jag är lik????). Hon är också lite psykisk sjuk och de båda två får ett speciellt band. Jag älskar denna film, lots of wierd moments men också känslofulla.
 

SJUK

Ligger hemma med 39 graders feber och fuckar på livet.... Missar SM med laget i Linköping i helgen och vill just nu bara slå någon. Har sett kanske 10 filmer och sett klart på alla serier jag någonsin börjat kolla på, värsta känslan när man ska kolla på nästa avsnitt i en serie så har det inte kommit ut :(((((
Tror inte jag kommer iväg till skolan imorgon heller... det blir fortsatt deg!
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, pusssss
Måste köpa mysiga färglampor som i detta rum!!!

Back to school

Samtidigt som skolstarten är fylld med massvis av ångest inför plugg och långa dagar så är det ändå skönt att träffa alla igen! Mina saknade vänner på denna bilden, Semla och SwagEmma är såklart med på bilden, perfect!!!


F.A.N.T.O.M

I onsdags blev vi efter vääääldigt lång tid återförenade med vår saknade Natta! Hon har bott i Stockholm och pluggat i Halmstad så hon har inte vart i Göteborg på vet inte hur lång tid!! Men äntligen var N:et i F.A.N.T.O.M med och det va hur kul som helst att vara alla tillsammans! Vi lagade och åt jättegod middag och sen drog vi på fest, vilket slutade i en sjukt spårad och kul kväll!!!!
Älskar er alla


ULRICEHAMN

En heldag i Ulricehamn med mina favvosar, kan det bli bättre?? Tveksamt....


KOH LANTA

HEJ!! 
Nu är jag hemma från Thailand och vi har haft det hur underbart som helst! Vi hade jättebra väder de flesta dagarna fast några dagar va det lite kasst med regn och moln men det har ändå vart svinvarmt! Ja usch varför bor man i Sverige egentligen??
Jag har spelat beachvolleyboll nästan alla dagar och det har vart askul och har träffat jättemånga roliga personer.
Det bästa med resan var nog när vi dök. Vi var ute två heldagar med båt och åkte till olika öar och rev där det fanns jättemycket häftigt att se.
Vi avslutade resan med att fira nyår på ett ställe som hette Time for lime. Där va vi ca 50 personer från olika familjer och nästan alla var svenskar. Roligaste var att det var nakna kocken tema och alla killarna skulle laga maten. Därför fick de endast ha kalsonger och förkläde när de stod i köket haha. Sen åt vi av den lyckade maten och drack goda drinkar. Vid halv 12 åkte alla ut i långtale-båtar för att se hela stranden och alla fyrverkerierna. Der var jättefint och speciellt med alla lyktor som skickades upp.
 
Jag hoppas ni har haft det jättebra hemma också och att eran jul och nyår var riktigt lyckat!!!
Kommer lägga upp bilder så fort jag har laddat in dem i datorn. PUSS
 

RSS 2.0