VET INTE VAD

Vet inte om jag är ledsen, arg eller bara förvirrad. Allt är bara så konstigt, och sjukt efterblivet!! Orkar inte... Punkt.
Nu pluggar jag matte eftersom jag har bajs nationella imorgon, fuck!
Men snart är det helg igen, tack gode gud!
Klart slut!

 

FILLE DU ÄR FAN SJUK, KOLLAR PÅ PRETTY LITTLE LIARS DIREKT NÄR DET HAR KOMMIT UT KLOCKAN   HALV FYRA PÅ NATTEN. MEN JAG FÖRSTÅR DIG, DET ÄR SJUUUKT BRA!!!

 


MIN STIL

Som jag sa för en vecka sedan så hade jag fått en fråga angående min klädstil så tänkte att det kunde vara lite kul att skriva om!

Men också ganska svårt eftersom jag har en väldigt blandad stil. Men skulle jag försöka beskriva min stil så skulle jag säga att jag gillar att klä mig ledigt och enkelt men med roliga detaljer som sticker ut.

Jag är verkligen ingen mainstream som köper kläder som alla andra har eller av ett speciellt märke oavsett hur plagget ser ut. Det tycker jag är otroligt tråkigt, fegt och opersonligt. Hur många skulle egentligen köpa ett par primeboots om det inte var för att alla andra har det? Jag vill ha en stil som sticker ut lite men inte överdrivet, jag vill känna mig trygg och snyggt i det jag har på mig.

Man kan säga att min stil är ganska boho-chick liknande, eller jag tycker det är otroligt snyggt iaf. Jag gillar att matcha enkla jeans med snygga blusar/tunikor (helst i vitt) tillsammans med mycket smycken. Älsklar smycken, det gör verkligen en outfit,  smycken som armband, halsband och ringar används flitigt gärna i läder och silver och färgstarkt.

Färgstarka detaljer eller accessoarer använder jag också mycket. Tycker även om att gå i en enkel vit tisha, shorts, snyggt skärp eller liknande. Men såklart älskar jag att klä upp mig, till fest går det mesta i svart och silver, mycket smycken och snygg makeup+ hår.

Mina färger är enkelt: vitt, svart, grått och brunt. Till det färgglada klickar i både kläder och accessoarer.

I övrigt har jag mitt hår ofta bara naturligt, har lite ostyrliga lockar som är svåra att kontrollera. Så ibland får jag damp och plattar det.

Här får ni lite bilder som visar delar av min stil, puss!

Väskor som är snygga, min egna längst ner till höger.
Mitt hår är lite såhär, lockar som lever sitt eget liv.
Den sista här är gorgeous!!

GOD MORGON

Go frukost i Majorna med bästa Sanna! Pratar om livets alla saker och ting, fint väder och årets första gång på uteserveringen!!


PICTURES

Oj så fint, gillar er!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1857735/images/2012/pic_191082389.jpg" class="image">


JUST

HEEEEEEELG!!!!


SPRING

ÅHHH VÅRVÄDER ÄR UNDERBART!!!
Jag blir lycklig av att det är sol ute & man kan gå i skinnjacka utan att frysa...
Några fina bilder från idag!

 

 


Torsdag

Dagens outfit!! Virkad väst & mina armband


LOVE SCHOOL

Sitter och pluggar nu och känner att jag inte får ihop mitt liv... hinner inte med!!! Hur ska jag hinna med allt när jag har träningar varje dag? Jag prioriterar stora saker som prov och inlämningar men skiter i allt annat... Det är inte bra men hinner fan inte med små spanska läxor eller fysikbajs.
Denna vecka ska jag träna måndag, tisdag, onsdag och torsdag, och bara fys. Känns inte lockande alls, ännu mindre att plugga men det måste jag för har bajsmycket men jag hinner inte!!!! WHAAAA FÅR PANIK!
Okej förlåt men nu har ni fått höra hur mitt liv känns just nu!!! dvs bajs
WELL WELL... nu ska jag laga mat och gissa vad jag ska göra sen? träna såklart ♥♥♥♥♥

TRUESHIT

So true, simba phone!!


SÖNDAGSÅNGEST

Så va det sista dagen på lovet och det känns som om det gått alldeles för snabbt. Hann ju knappt blinka. Men Trysil va underbart, så härligt att stå på bräda igen och kul att jag träffat många kompisar där plus träffat nytt trevligt folk!
Nu har jag lite söndagsångest och vill inte tillbaka till skolan, har gärna lov ett tag till. Men men back on track imorgon! Har dock saknat handbollen efter en veckas uppehåll...
Ska jag hoppa in i duschen nu och sen se ett avsnitt av How i met your mother.
PEACE ♥

SNOWBOARD

I FUCKING LOVE IT!


More pics

Oj så trött jag är efter en lååång dag i backen, men vart sjukt kul! Fint väder har vi haft oxå :) nu ska jag ner och bada lite så min stela kropp mjuknar till. Sen blir det bowling och maaat!!
Här kommer lite bilder från idag, surfade oxå! Det va svinkul men svårt, ramlade 1638292 gånger...
LOVE / trysilgirl


TRYSIL

Några goa bilder från de två första dagarna i trysil!! Hotellet är as nice kolla bara maten och skidåkningen är grym!! Keep in touch


LOVE LOV

JAPPJAPP NU ÄR DET DAX!!
Lovet har invigts med häng med bästa kompisar och nu är det äntligen dax för TRYSIL!
Åh vad jag längtar efter att snöra på mig mina snowboard boots och glida ner för Norges backar!
Ingen aning om jag har internet eller inte men uppdateringen blir nog kass iaf...!!
HA ETT TOPPEN LOV // TOPPENTHEA

Söt

Gosar lite med gudsyster!!


Svar på fråga

Hej Ellen!
Klart jag svarar :) Mikaela åkte skidor i Vemdalen på ett lov med sin familj och när hon hoppade i ett litet hopp i skidbacken fick hon hjärtstopp och blev medvetslös. Detta hade inget att göra med att hon ramla i backen utan orsakades av hjärtstoppet som berodde på en hjärtmuskelinflamation. Direkt fördes hon till sjukus i ambulanshelikopter men avled samma natt. Det är så hemskt och overkligt!!!
Jag har skrivit lite om det innan om du vill läsa med:
http://toppenthea.blogg.se/2011/march/utkast-mars-7-2011.html
och: http://toppenthea.blogg.se/2011/march/saknar-dig-mikaela-vedin.html#comment
Och här är en fin artikel om henne: http://st.nu/familj/dodsfall/1.2864025-mikaela-hade-sa-manga-planer
+ ett utklipp:

saknaden är stor

Det går fan inte en dag utan att jag tänker på dig, det är alltid något som påminner om dig, en låt, ett ord, en bild eller bara tanken av att du inte finns längre. Tårarna tar aldrig slut, att förlora en bästa vän är fan inte enkelt.
Glömmer dig aldrig fina vän ♥ saknar dig Mikaela!

I DONT HAVE TO STAY ANY LONGER

Har inte varit så bra på att lägga upp outfit-bilder men här kommer dagens!
Fick även en fråga här om dagen om min egna klädstil, och det tänkte jag skriva ett långt och bra inlägg om imorgon, kan bli intressant.
CIAO

ÅH

DETTA ÄR MUNORGASM PÅ RIKTIGT!! jag gjorde en liten paus i mitt gotti förbjud på vardag.... det va VÄRT det!!

ohmajgad

Asså detta är så onödigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Varför i hela friden måste du gå in och kommentera detta? Jag har inte sagt att alla måste tycka om den musiken jag gillar, alla har olika smak. Men jag lägger ut vafan jag vill på min blogg, tyck vad du vill men har du inget positivt att kommentera kan du hålla det för dig själv, TACK!
Själv tycker jag det är sjukt mainstream att bara lyssna på sönderspelade låtar som alla gillar, rix fm: en horas fitta är mindre använd än de låtarna ni spelar.
Så nu ska jag inte dampa mer, och ta det inte fel! Jag älskar när ni kommenterar men sånt här är bara så onödigt!!!
BYE

MUSIC

Ed Sheeran - Lego House
You me at six - Underdog
Takida - You Learn
You me at six - Loverboy
SJUKT BRA!♥

Hejhej

Min fina vän + mitt nya halsband!!!
Love


KVÄLLSHUMOR

orkar inte plugga, tumblr <33333

sunday, tomorrow monday, kill me

Lördag var mys! Först firade vi bästa Felicia som har fyllt år med tårta och presenter! Sen på kvällen drog vi till Jacob med trevligt folk, och sen däcka jag hemma hos Olivia! NICE KVÄLL
Idag har jag pluggat, fikat, städat och spelat match med juniorerna, skönt med vinst efter skitvecka efter sm och 2 förluster!!!!

Lördag var mys! Först firade vi bästa Felicia som har fyllt år med tårta och presenter! Lite senare drog vi till Jacob med trevligt folk, och sen däcka jag hemma hos Olivia! NICE KVÄLL

Idag har jag pluggat, fikat, städat och spelat match med juniorerna, skönt med vinst efter skitvecka efter sm och 2 förluster!!!!

Det va min lördag och söndag i korthet! PUSS

två favoriter♥

 


Maaattteeeeee

Oj så duktiga vi har varit!! Suttit på en lördag och pluggat tre timmar matte? Det händer inte ofta... Men vi var på Chalmers matte hjälp där jätte duktiga Chalmers-elever hjälper en med allt svårt!! Va verkligen skitbra och man fick massa gjort, det behövdes eftersom jag ligger lååångt bak i matten och vi har prov på torsdag!! Och så fick man gottii fika oxå!!


Ofelprööösvdke

Wiho crazy night!! Jacob har precis kört hem mig, han är så stolt över sitt körkort jao... Va hos Henke typ hela kvällen!!
Nu ska jag sova och tagga mattestuga imorgon på chalmers ooohhhyeeeah!!


NEW

Efter skolan idag i stan med Amanda. Handlat hemliga presenter och fint armband!! Puss


BOYS FUCK THINGS UP, GIRLS ARE FUCKED UP!

Förlåt att bloggen är fett deppig nu men jag är inne i en sjukt seg period, ni vet när ingenting går ens väg...
Jag hoppas på att helgen gör det hela lite bättre så även bloggen kan bli lite roligare!
word man

I WANT TO GO BACK

JAG VILL TILLBAKA, INGA BEKYMMER. INGEN STRESS. HAKUNA MATATA!
vacker solnedgång ♥

RSS 2.0